Nuläget

Som ni kanske märker så har bloggen varit lite inaktiv de senaste dagarna, och det har fått bli så då jag har fått prioritera min arbetssituation just nu. Vi har precis gått tillbaks till arbetet efter en periods hemmaarbete och har inte haft samma energi och tillgång för att lägga upp inlägg som tar tid att arbeta fram.

Den här veckan har jag tagit tag i en stor uppgift på min arbetsplats och har behövt lägga mycket tid och energi på detta, och det är ett meningsfullt uppdrag som jag är enormt engagerad i, vilket har lett till att jag fokuserat på det just nu.

Det kommer att komma upp inlägg inom ett par dagar, men jag vill kunna lägga tanke och energi i att få det kvalitativt. Jag kommer inte att sluta uppdatera bloggen, däremot behöver jag bara ett par dagar att få iordning på saker och ting innan jag kan prioritera bloggen. Jag bedriver bloggen på min fritid, därav behöver vissa saker komma i första hand.

Har ni frågor eller funderingar så går det jättebra att lämna en kommentar så länge, jag svarar på alla kommentarer som kommer in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s