Medicinering – Dag 6

Idag vaknade jag klockan 08:50 i tron att jag hade försovit mig, vilket inte var fallet. Hade ställt klockan på 09:00. Men jag sov så tungt att jag trodde att jag hade sovit igenom alarmet. Jag somnade runt 01:00 igår, så fick ändå 8 timmar sömn. Jag kände mig inte lika groggy som tidigare i veckan, vilket var positivt.

Jag tog medicinen vid 09:00, och under dagen har jag känt av medicinen, kroppen kommer inte riktigt till ro och har inte gjort på hela veckan. Jag känner hela tiden av i blicken, huvudet och kroppen att medicinen finns i systemet, vilket gör mig frustrerad, för det är aldrig på ett behagligt sätt. Blicken och huvudet hänger aldrig med riktigt.

Testade min puls idag och gjorde fem knäböj och fick 149 i puls, rimligt? Sedan lekte jag en snabbis med katten, och fick upp en puls på 154, och då var jag inte speciellt aktiv.

Jag kände mig ännu mer stissig i huvud och kropp vid 20-tiden, fick också lätt huvudvärk, vilket jag inte fått ännu. Jag har märkliga muskelkänningar, nästan känslan av muskelinflammation, framförallt i ena vaden, vid ischias och skuldra/nacke.

Idag har varit en piggare dag, inte lika intensiva och många biverkningar (som i lördags), men jag fruktar varje dag för hur nästkommande dag och vilka biverkningar jag ska få. Imorgon får jag veta vad min sjuksköterska tycker att vi ska göra härnäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s