Virusattack

Ni kanske undrade vad som hände med bloggen igår när det plötsligt var fullt med konstig och olämplig reklam mitt från ingenstans? Det var så att bloggen blev virusattackerad av okänd anledning igår, och gick tyvärr inte att rädda. Viruset var för inrotat i systemet att jag inte hade möjlighet att rädda situationen.

Som tur var kunde jag smidigt exportera mina inlägg och sidor, så dom kom tillrätta igen. Skillnaden nu för er är bara att jag har ett nytt och enklare domännamn som jag är nöjd med, samt små förändringar i designen, men inte så stora.

Ber om ursäkt för strulet igår, men nu är det löst – tjoho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s