Medicinering – Dag 4

Ja, vad ska man säga om dagens medicinering… Tog medicinen vid 08:00, och haft svårt att koncentrera mig på ett jobbmöte möte då hjärnan och synen varit skakig och såsig. Svårt att fokusera. Trötthet i huvud och kropp. Synen har inte hängt med riktigt och har inte kunnat fokusera på det jag kollar på. Blev ännu värre vid lunch. Ryckig i kroppen och feberkänslor (ingen feber). Har försökt att hålla ögonen öppna normalt men fick ryckningar i ögonlocken som att dom vägrade titta och hålla sig uppe. Extremt ljuskänslig och halvt apatisk. Tillslut drack jag lite koffein vid 14:00 i hopp om att klarna till i huvudet.

Vid 15:00 lättade känslorna, men fortfarande ofokuserad blick och hackig blick. Skakar i händer under eftermiddagen (kan vara koffeinet då jag inte druckit koffein tidigare vid medicineringen). 163 slag i puls på lugn promenad, 150 meter fram och tillbaks till affären. Vågar inte träna efter detta innan jag pratat med sjuksköterskan på torsdag. Jag har även haft konstiga små nyp/hugg i kroppen på olika ställen.

Den här dagen gick ju inte riktigt som jag hade hoppats på, och jag önskar verkligen att det lättar upp till imorgon. Jag vill hålla hoppet uppe, men börjar tappa hoppet för just Elvanse. Jag mår bättre nu under sena kvällen, men nackdelarna hittills har varit minst 80%, och jag befarar att gå tre dagar till på den här skiten innan jag träffar min sjuksköterska…

Imorgon är det en ny dag, och det är bara att hoppas på bättre tider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s