Medicinering – Dag 3

Idag vaknade jag som en zombie. Jag var så fruktansvärt trött så jag trodde knappt att jag levde. Jag kände mig så tung i huvudet och kroppen, så jag tog medicinen vid 09:00, och sedan halvsov jag fram till 09:45. Jag unnade mig det idag, plus att jag låg i sängen till 11:00 och åt frukost i sängen och kollade på youtube-videos. Efter frukosten piggnade jag till, men jag var fortsatt trött och tung i huvudet. Har ätit okej idag, men har haft en låsning i käken sedan igår så jag har fått ont när jag tuggar.

Jag har fått några sysslor gjorda idag, och sedan har jag suttit i sex timmar och försökt rädda bloggen på grund av en virusattack som inte kunde räddas (mer om det i ett annat inlägg). Jag har inte gått utanför dörren idag, så kan vara en anledning till att jag inte piggnade till ordentligt under dagen, men jag hamnade i ett flow, och jag lät det vara så idag.

Runt 17:30 dalade energin rejält… Jag blev ännu tröttare och tyngre i skallen än tidigare under dagen, och ögonen kändes uppsvällda, tryckande och ljuskänsliga. Värst var att jag blev extremt ljudkänslig, så jag fick dra på mig mina brusreducerande hörlurar ett tag.

Idag har det varit en tung dag för huvudet och kroppen, men jag hoppas att morgondagen blir bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s