Avtändning deluxe?

Jag lovade att göra en uppdatering kring hur kvällen gick igår, så det tänkte jag göra nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara känslorna så att andra förstår, men efter 18:00 igår så kände jag verkligen av hur medicinen började lämna kroppen.

Det kändes som att jag hade haft en ordentlig utekväll och att jag var bakis utan yrseln. Jag småfrös i hela kroppen, och framförallt var mina händer och fötter kalla. Visade sig sedan vid läggdags att mina fötter hade blivit kamouflageblå…? Jag värmde fötterna en stund och det blev bättre.

Under hela kvällen kände jag mig allmänt bakis, svag, ”stissig”, småskakig och halvt apatisk. Att jag är trött efter 18:00 är inget problem för mig, jag tror att det är bra att min kropp börjar ställa sig in på sovläge i tid, men när jag jobbar kan det bli ett problem.

När jag väl gick och la mig i sängen vid 22:00 så var jag trött, både i huvud och kropp. Rätt skön känsla att vara trött då. Men jag kunde ändå inte somna förens 02:00-02:30 ungefär. Det är ändå tidigare än jag lyckats somna på en månad, men min puls var så kraftig att kroppen inte riktigt kunde slappna av, fast jag var avslappnad. Min kropp var väldigt tung, och hade små pirrningar i benen.

Jag och Andreas gick upp en sväng och tog lite natt-mat då båda började bli hungriga. Efter det drog jag på mig tyngdtäcket, och det tog inte mer än en halvtimme innan jag somnade. När jag vaknade idag var jag så trött både fysiskt och mentalt, men så fort jag började vakna till lite så blev det bättre.

Jag tog alltså medicinen igår 09:10, och jag kände att medicinen var hyfsat ute ur systemet vid 01:00. Det är lång tid, framförallt när ”ingång och utgång” av medicinen är så lång. Det blir intressant att se hur det funkar resterande dagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s