Sömn, vad är det?

Jag blir så trött på mig själv ibland, framförallt när jag inte kan somna. Under ungefär en månads tid nu har jag lagt märke till att min sömn gått helt åt skogen. Dels lyckades jag vända lite på dygnet under några lediga dagar, och sedan när jag väl började arbeta hemifrån så har jag haft så svårt att somna.

Jag misstänker att det har att göra med att jag inte gör av med lika mycket energi när jag arbetar hemifrån, jag kommer inte ut på samma sätt och får inte så mycket stimulans i kroppen.

Imorgon börjar jag vid 08:00 och tänkte ta autism.se’s webbutbildning direkt på morgonen. Nu när vi arbetar hemifrån och inte kan träffa ungdomar (arbetar som fritidsledare på en fritidsgård) fysiskt så får vi ägna oss åt onlineverksamhet, självutbildning och framtidsplanering. Vem kunde tro att det skulle vara sån pest och pina att arbeta hemifrån? Inte jag i alla fall.

Och juste! Jag var ju hos psykiatrin idag för insättning av medicinen som jag ska börja med. Det var ett snabbt möte med lite hälsokontroller, så jag hade inte riktigt möjlighet att prata om annat, men jag tänkte kolla om jag har möjlighet att träffa en psykolog där för att prata om lite problematik som jag besitter. Men vi får se, snart ska jag träffa min specialistläkare för ett uppföljningsmöte igen så jag kanske väntar tills dess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s