Tankar innan medicinering…

Idag ska jag till min behandlare på psykiatrin för medicininsättning. Jag har inte medicinerats för min ADHD på ungefär sju år eller varit inom psykiatrin sedan dess, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös eller lite orolig. Däremot är jag förväntansfull för att se vad medicineringen ger för effekt i mitt röriga hjärnkontor. Förhoppningsvis kan jag få lite sinnesro i hjärnan så fort vi hittat rätt dos och kombo – och som jag längtar!

Jag har varit hjärntrött så länge, så det går inte att beskriva det med ord. Jag håller bara tummarna på att jag slipper tråkiga biverkningar. Oftast går det ju över efter en period, men tålamodet hos mig är inte riktigt det bästa.

Jag ska jag även ta upp en del andra saker med min behandlare som är ett problem för mig. Jag kommer inte att prata om det så mycket ännu här på bloggen då jag inte vet hur processen kommer att se ut, men jag kommer att berätta det inom snar framtid.

Håll nu tummarna för mig är ni gulliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s