Idag fyller jag 27 år.

Då var det min tur att fylla år igen, för 27:e gången faktiskt. Det är konstigt när jag tänker tillbaks, jag har så mycket starka minnen från min barndom som egentligen kanske inte är så betydelsefulla. Men på något sätt har dom minnena ändå satt sig fast. Mitt korttidsminne må vara åt skogen, men långtidsminnet sitter bra (om man bortser från några år under mellan/högstadietiden som var ganska turbulenta i privatlivet).

Jag minns så väl en specifik händelse från min 10-årsdag. Jag fick ett födelsedagskort med en glad pingvin på som höll ett par färgglada ballonger, och på kortet stod det ”10” i stora skimrande siffror. Jag tänker tillbaks mycket på det kortet, var det kanske det som var det bästa på min 10-årsdag? Ingen aning, men det jag vet är att jag kan tänka tillbaks på mycket småsaker som kanske inte är dom ”största” sakerna för andra, som en radiostyrd bil eller liknande. Utan små saker som sätter spår och blir betydelsefulla, även fast dom varken representerar något positivt eller negativt.

Idag fyller jag 27 år, och jag har inte växt upp för fem öre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s